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Valtravieso Nogara 2016Bodegas Y Viñedos ValtraviesoVer vinos presentados por Bodegas Y Viñedos Valtravieso
Nota de cata del enólogo de la bodega The nose is complex, without being overly exuberant like some of its fellow wines from this region, that dazzle on the nose, albeit without complexity or refinement, which tend to fade. There are hints of ripe stone fruits, peach and apricot, sensations of exotic fruits such as pineapple and passion fruit, fresh citric notes and a very pleasant aroma of grapefruit, a trademark of the house, with a refreshing finish of fresh grass hues. The mouth is extremely well worked, with the correct volume and a delicate texture, well combined and delightful. It is fresh with citrus sensations that lengthen it. A pinch of salinity is appreciated with a slightly bitter finish, which adds complexity and seriousness to a luxury Verdejo. |
La bodega
NUESTRO SUELO Suelo calizo, pobre y poco profundo, clima extremo, vientos constantes y pluviometría escasa. Nuestra finca reúne características diferenciadoras de otras zonas de la Ribera del Duero y de las que surgen vinos únicos. VITICULTURA LÓGICA Cuidamos nuestro viñedo de forma eco-lógica, a través de un trabajo manual, con el máximo respeto y la mínima intervención, sin herbicidas ni insecticidas, y seleccionando en el propio viñedo la mejor calidad de uva. Nuestro objetivo es elaborar vinos que reflejen la personalidad de nuestro páramo, nuestra seña de identidad. EXPRESIÓN DE UNA UVA ÚNICA Vinificamos y criamos cada parcela por separado para obtener la máxima expresión varietal, y defendemos que la madera no debe enmascarar la personalidad de la uva y de nuestro terroir singular. Tenemos mucho respeto por la uva y buscamos conservar la frescura, acidez natural y mineralidad que aporta nuestro páramo. |
Otros vinos de Bodegas Y Viñedos Valtravieso
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Nota de cata del enólogo de la bodega The nose is complex, without being overly exuberant like some of its fellow wines from this region, that dazzle on the nose, albeit without complexity or refinement, which tend to fade. There are hints of ripe stone fruits, peach and apricot, sensations of exotic fruits such as pineapple and passion fruit, fresh citric notes and a very pleasant aroma of grapefruit, a trademark of the house, with a refreshing finish of fresh grass hues. The mouth is extremely well worked, with the correct volume and a delicate texture, well combined and delightful. It is fresh with citrus sensations that lengthen it. A pinch of salinity is appreciated with a slightly bitter finish, which adds complexity and seriousness to a luxury Verdejo. |
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NUESTRO SUELO Suelo calizo, pobre y poco profundo, clima extremo, vientos constantes y pluviometría escasa. Nuestra finca reúne características diferenciadoras de otras zonas de la Ribera del Duero y de las que surgen vinos únicos. VITICULTURA LÓGICA Cuidamos nuestro viñedo de forma eco-lógica, a través de un trabajo manual, con el máximo respeto y la mínima intervención, sin herbicidas ni insecticidas, y seleccionando en el propio viñedo la mejor calidad de uva. Nuestro objetivo es elaborar vinos que reflejen la personalidad de nuestro páramo, nuestra seña de identidad. EXPRESIÓN DE UNA UVA ÚNICA Vinificamos y criamos cada parcela por separado para obtener la máxima expresión varietal, y defendemos que la madera no debe enmascarar la personalidad de la uva y de nuestro terroir singular. Tenemos mucho respeto por la uva y buscamos conservar la frescura, acidez natural y mineralidad que aporta nuestro páramo. |
Otros vinos de Bodegas Y Viñedos Valtravieso
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Valtravieso Nogara 2016
Bodegas Y Viñedos Valtravieso
Nota de cata del enólogo de la bodega
The nose is complex, without being overly
exuberant like some of its fellow wines from this region, that dazzle
on the nose, albeit without complexity or refinement, which tend to
fade. There are hints of ripe stone fruits, peach and apricot,
sensations of exotic fruits such as pineapple and passion fruit, fresh
citric notes and a very pleasant aroma of grapefruit, a trademark of
the house, with a refreshing finish of fresh grass hues. The mouth is
extremely well worked, with the correct volume and a delicate
texture, well combined and delightful. It is fresh with citrus sensations
that lengthen it. A pinch of salinity is appreciated with a slightly bitter
finish, which adds complexity and seriousness to a luxury Verdejo.
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Nota de cata del enólogo de la bodega The nose is complex, without being overly exuberant like some of its fellow wines from this region, that dazzle on the nose, albeit without complexity or refinement, which tend to fade. There are hints of ripe stone fruits, peach and apricot, sensations of exotic fruits such as pineapple and passion fruit, fresh citric notes and a very pleasant aroma of grapefruit, a trademark of the house, with a refreshing finish of fresh grass hues. The mouth is extremely well worked, with the correct volume and a delicate texture, well combined and delightful. It is fresh with citrus sensations that lengthen it. A pinch of salinity is appreciated with a slightly bitter finish, which adds complexity and seriousness to a luxury Verdejo. |
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NUESTRO SUELO Suelo calizo, pobre y poco profundo, clima extremo, vientos constantes y pluviometría escasa. Nuestra finca reúne características diferenciadoras de otras zonas de la Ribera del Duero y de las que surgen vinos únicos. VITICULTURA LÓGICA Cuidamos nuestro viñedo de forma eco-lógica, a través de un trabajo manual, con el máximo respeto y la mínima intervención, sin herbicidas ni insecticidas, y seleccionando en el propio viñedo la mejor calidad de uva. Nuestro objetivo es elaborar vinos que reflejen la personalidad de nuestro páramo, nuestra seña de identidad. EXPRESIÓN DE UNA UVA ÚNICA Vinificamos y criamos cada parcela por separado para obtener la máxima expresión varietal, y defendemos que la madera no debe enmascarar la personalidad de la uva y de nuestro terroir singular. Tenemos mucho respeto por la uva y buscamos conservar la frescura, acidez natural y mineralidad que aporta nuestro páramo. |