|
Venta D´aubert Syrah Bio 2016Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega Syrah has always played a key role at out winery, since planting in 1987. Ours is a variety local to the area. Most years, we use this wine to help us refine our blends such as Ventus and Venta d’Aubert tinto. In some exceptional years, when the quality is perfect, we’ll bottle it as a single-grape product. After one former occasion in 2006, for the 2016’s vintage we were able to maintain the earlier consistently high quality, which, in our view, was exceptional. The process is one whereby selected Syrah grapes are fermented for two weeks in a wooden open-top fermenter, and regular punch-downs made three times a day. After pressing, the young wine goes for malolactic fermentation and 30 months aging. After blending the contents of four selected barrels, we bottled the Syrah 2016 in June 2019. Its nose conveys to you aromas of blackberries, and of cranberries. Its rich and robust taste carries lots of “grip”, and you may detect also notes of wild herbs, such as thyme. After blending the selected 4 barrels we bottled the Syrah 2016 in June 2019. We recommend you open bottles two hours in advance. Enjoy this wine from 2020, and it will develop well over 10 more years! |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |
Otros vinos de Venta D´aubert
|
Venta D´aubert Syrah Bio 2016Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega Syrah has always played a key role at out winery, since planting in 1987. Ours is a variety local to the area. Most years, we use this wine to help us refine our blends such as Ventus and Venta d’Aubert tinto. In some exceptional years, when the quality is perfect, we’ll bottle it as a single-grape product. After one former occasion in 2006, for the 2016’s vintage we were able to maintain the earlier consistently high quality, which, in our view, was exceptional. The process is one whereby selected Syrah grapes are fermented for two weeks in a wooden open-top fermenter, and regular punch-downs made three times a day. After pressing, the young wine goes for malolactic fermentation and 30 months aging. After blending the contents of four selected barrels, we bottled the Syrah 2016 in June 2019. Its nose conveys to you aromas of blackberries, and of cranberries. Its rich and robust taste carries lots of “grip”, and you may detect also notes of wild herbs, such as thyme. After blending the selected 4 barrels we bottled the Syrah 2016 in June 2019. We recommend you open bottles two hours in advance. Enjoy this wine from 2020, and it will develop well over 10 more years! |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |
Otros vinos de Venta D´aubert
Notice: Undefined variable: diploma2 in /var/www/vhosts/guiapremium.es/httpdocs/scripts/ver_vino.php on line 471
Venta D´aubert Syrah Bio 2016
Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega
Syrah has always played a key role at out winery, since planting in 1987.
Ours is a variety local to the area.
Most years, we use this wine to help us refine our blends such as Ventus
and Venta d’Aubert tinto. In some exceptional years, when the quality is
perfect, we’ll bottle it as a single-grape product. After one former occasion
in 2006, for the 2016’s vintage we were able to maintain the earlier
consistently high quality, which, in our view, was exceptional.
The process is one whereby selected Syrah grapes are fermented for two
weeks in a wooden open-top fermenter, and regular punch-downs made
three times a day. After pressing, the young wine goes for malolactic
fermentation and 30 months aging.
After blending the contents of four selected barrels, we bottled the Syrah
2016 in June 2019.
Its nose conveys to you aromas of blackberries, and of cranberries. Its rich
and robust taste carries lots of “grip”, and you may detect also notes of
wild herbs, such as thyme.
After blending the selected 4 barrels we bottled the Syrah 2016 in June 2019.
We recommend you open bottles two hours in advance.
Enjoy this wine from 2020, and it will develop well over 10 more years!
venta d´aubert
Venta d’Aubert es pionera en la producción de vinos de alta calidad en el atarraña. La superficie de la finca es de 82 Ha de las cuales, 18 Ha están plantadas con cepas. Los vinos se elaboran tan solo con uvas cultivadas en la finca Venta d’Aubert.Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior.
Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas.
“Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta.
Otros vinos de la misma bodega
Venta D´aubert
93 puntos
Venta D´aubert
88 puntos
Venta D´aubert
94 puntos
Venta D´aubert
89 puntos
Venta D´aubert
90 puntos
Venta D´aubert
89 puntos
Venta D´aubert
87 puntos
Venta D´aubert
89 puntos
|
Venta D´aubert Syrah Bio 2016Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega Syrah has always played a key role at out winery, since planting in 1987. Ours is a variety local to the area. Most years, we use this wine to help us refine our blends such as Ventus and Venta d’Aubert tinto. In some exceptional years, when the quality is perfect, we’ll bottle it as a single-grape product. After one former occasion in 2006, for the 2016’s vintage we were able to maintain the earlier consistently high quality, which, in our view, was exceptional. The process is one whereby selected Syrah grapes are fermented for two weeks in a wooden open-top fermenter, and regular punch-downs made three times a day. After pressing, the young wine goes for malolactic fermentation and 30 months aging. After blending the contents of four selected barrels, we bottled the Syrah 2016 in June 2019. Its nose conveys to you aromas of blackberries, and of cranberries. Its rich and robust taste carries lots of “grip”, and you may detect also notes of wild herbs, such as thyme. After blending the selected 4 barrels we bottled the Syrah 2016 in June 2019. We recommend you open bottles two hours in advance. Enjoy this wine from 2020, and it will develop well over 10 more years! |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |