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Reserva Pascual Larrieta 2014Miguel Ángel Pascual LarrietaVer vinos presentados por Miguel Ángel Pascual Larrieta
Nota de cata del enólogo de la bodega Varietal: Tempranillo 100%. Fermentation controlled with destemmed grape. Maceration following fermetation txo weeks. Elaborated with grapes from old vines. 15 months in french barrels. 2 months in bottle. Chery red color, médium-high layer and brick red nuances. Clean and shiny. Good intensity and complexity in the nose. Scents of fruit compote with balsamic, Wood, vanilla and toasted touches. It is round and well balanced, and has a very good depth and slky tannin. The same aromas found on the nose are present in the retro-olfactory experience. Long mouth and a tasteful and pleasant finish. Otros galardones obtenidos por este vino/licor 2018:CWWSC Medalla PLATA, añada 2013. 2017: International Wine Guide, Medalla Plata, añada 2013. |
La bodega
Con uvas 90% Tempranillo y 10% Viura y por el proceso de la maceración carbónica, elaboramos nuestros vinos jóvenes tintos; con 100% Viura, nuestro joven Blanco; el resto son despalillados 100% Tempranillo con barricas de roble francés: crianzas, reservas y gran reserva. |
Otros vinos de Miguel Ángel Pascual Larrieta
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Reserva Pascual Larrieta 2014Miguel Ángel Pascual LarrietaVer vinos presentados por Miguel Ángel Pascual Larrieta
Nota de cata del enólogo de la bodega Varietal: Tempranillo 100%. Fermentation controlled with destemmed grape. Maceration following fermetation txo weeks. Elaborated with grapes from old vines. 15 months in french barrels. 2 months in bottle. Chery red color, médium-high layer and brick red nuances. Clean and shiny. Good intensity and complexity in the nose. Scents of fruit compote with balsamic, Wood, vanilla and toasted touches. It is round and well balanced, and has a very good depth and slky tannin. The same aromas found on the nose are present in the retro-olfactory experience. Long mouth and a tasteful and pleasant finish. Otros galardones obtenidos por este vino/licor 2018:CWWSC Medalla PLATA, añada 2013. 2017: International Wine Guide, Medalla Plata, añada 2013. |
La bodega
Con uvas 90% Tempranillo y 10% Viura y por el proceso de la maceración carbónica, elaboramos nuestros vinos jóvenes tintos; con 100% Viura, nuestro joven Blanco; el resto son despalillados 100% Tempranillo con barricas de roble francés: crianzas, reservas y gran reserva. |
Otros vinos de Miguel Ángel Pascual Larrieta
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Reserva Pascual Larrieta 2014
Miguel Ángel Pascual Larrieta
Nota de cata del enólogo de la bodega
Varietal: Tempranillo 100%.
Fermentation controlled with destemmed grape.
Maceration following fermetation txo weeks.
Elaborated with grapes from old vines.
15 months in french barrels.
2 months in bottle.
Chery red color, médium-high layer and brick red nuances.
Clean and shiny.
Good intensity and complexity in the nose. Scents of fruit compote with balsamic, Wood, vanilla and toasted touches.
It is round and well balanced, and has a very good depth and slky tannin. The same aromas found on the nose are present in the retro-olfactory experience. Long mouth and a tasteful and pleasant finish.
Otros galardones obtenidos por este vino/licor
2018:CWWSC Medalla PLATA, añada 2013.
2017: International Wine Guide, Medalla Plata, añada 2013.
miguel Ángel pascual larrieta
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Nota de cata del enólogo de la bodega Varietal: Tempranillo 100%. Fermentation controlled with destemmed grape. Maceration following fermetation txo weeks. Elaborated with grapes from old vines. 15 months in french barrels. 2 months in bottle. Chery red color, médium-high layer and brick red nuances. Clean and shiny. Good intensity and complexity in the nose. Scents of fruit compote with balsamic, Wood, vanilla and toasted touches. It is round and well balanced, and has a very good depth and slky tannin. The same aromas found on the nose are present in the retro-olfactory experience. Long mouth and a tasteful and pleasant finish. Otros galardones obtenidos por este vino/licor 2018:CWWSC Medalla PLATA, añada 2013. 2017: International Wine Guide, Medalla Plata, añada 2013. |
La bodega
Con uvas 90% Tempranillo y 10% Viura y por el proceso de la maceración carbónica, elaboramos nuestros vinos jóvenes tintos; con 100% Viura, nuestro joven Blanco; el resto son despalillados 100% Tempranillo con barricas de roble francés: crianzas, reservas y gran reserva. |