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Venta D´aubert Dionus Bio 2014Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega A red wine of a handsome, intense color with dark, purple hues. The inviting intense dark red color makes you curious to taste the Dionus 2014. In the nose it shows Amarena cherries and black currant. In the Gout it is very complex, mulberry, rowan berry, dried fruit, wild berries, black truffle, toffee, dark chocolate, all interwoven. With a little air and maturity, other flavors develop. The 2014 vintage was a bit cooler than other vintages, which is why Dionus 2014 shows more elegance than others and remains fresh, dry in the finish and demands the next sip. The grapes for the Dionus grow in the best sections of the vineyards. The harvest is delayed for a long time until the grapes have reached their maximum ripeness, but without being overripe. They have the full, concentrated aroma of each individual grape variety. The grapes are fermented and remain on the mash for 3 weeks to extract as many of the fully ripe ingredients as possible. After pressing, the young wine undergoes biological acid degradation in new French oak barrels and matures in it for three years until bottling. Nose of wild berries, blackberries, mulberries, tart wild herbs such as rosemary and eucalyptus, a little leather, at the beginning somewhat closed on the palate, but with a little air, very complex and very dense structure, a real powerhouse, very sustainable. Otros galardones obtenidos por este vino/licor Guia Peñin 2020: 91 puntos |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |
Otros vinos de Venta D´aubert
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Venta D´aubert Dionus Bio 2014Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega A red wine of a handsome, intense color with dark, purple hues. The inviting intense dark red color makes you curious to taste the Dionus 2014. In the nose it shows Amarena cherries and black currant. In the Gout it is very complex, mulberry, rowan berry, dried fruit, wild berries, black truffle, toffee, dark chocolate, all interwoven. With a little air and maturity, other flavors develop. The 2014 vintage was a bit cooler than other vintages, which is why Dionus 2014 shows more elegance than others and remains fresh, dry in the finish and demands the next sip. The grapes for the Dionus grow in the best sections of the vineyards. The harvest is delayed for a long time until the grapes have reached their maximum ripeness, but without being overripe. They have the full, concentrated aroma of each individual grape variety. The grapes are fermented and remain on the mash for 3 weeks to extract as many of the fully ripe ingredients as possible. After pressing, the young wine undergoes biological acid degradation in new French oak barrels and matures in it for three years until bottling. Nose of wild berries, blackberries, mulberries, tart wild herbs such as rosemary and eucalyptus, a little leather, at the beginning somewhat closed on the palate, but with a little air, very complex and very dense structure, a real powerhouse, very sustainable. Otros galardones obtenidos por este vino/licor Guia Peñin 2020: 91 puntos |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |
Otros vinos de Venta D´aubert
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Venta D´aubert Dionus Bio 2014
Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega
A red wine of a handsome, intense color with dark, purple hues. The inviting intense dark red color makes you curious to taste the Dionus 2014. In the nose it shows Amarena cherries and black currant. In the Gout it is very complex, mulberry, rowan berry, dried fruit, wild berries, black truffle, toffee, dark chocolate, all interwoven. With a little air and maturity, other flavors develop. The 2014 vintage was a bit cooler than other vintages, which is why Dionus 2014 shows more elegance than others and remains fresh, dry in the finish and demands the next sip.
The grapes for the Dionus grow in the best sections of the vineyards. The harvest is delayed for a long time until the grapes have reached their maximum ripeness, but without being overripe. They have the full, concentrated aroma of each individual grape variety. The grapes are fermented and remain on the mash for 3 weeks to extract as many of the fully ripe ingredients as possible. After pressing, the young wine undergoes biological acid degradation in new French oak barrels and matures in it for three years until bottling.
Nose of wild berries, blackberries, mulberries, tart wild herbs such as rosemary and eucalyptus, a little leather, at the beginning somewhat closed on the palate, but with a little air, very complex and very dense structure, a real powerhouse, very sustainable.
Otros galardones obtenidos por este vino/licor
Guia Peñin 2020: 91 puntos
venta d´aubert
Venta d’Aubert es pionera en la producción de vinos de alta calidad en el atarraña. La superficie de la finca es de 82 Ha de las cuales, 18 Ha están plantadas con cepas. Los vinos se elaboran tan solo con uvas cultivadas en la finca Venta d’Aubert.Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior.
Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas.
“Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta.
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Venta D´aubert Dionus Bio 2014Venta D´aubertVer vinos presentados por Venta D´aubert
Nota de cata del enólogo de la bodega A red wine of a handsome, intense color with dark, purple hues. The inviting intense dark red color makes you curious to taste the Dionus 2014. In the nose it shows Amarena cherries and black currant. In the Gout it is very complex, mulberry, rowan berry, dried fruit, wild berries, black truffle, toffee, dark chocolate, all interwoven. With a little air and maturity, other flavors develop. The 2014 vintage was a bit cooler than other vintages, which is why Dionus 2014 shows more elegance than others and remains fresh, dry in the finish and demands the next sip. The grapes for the Dionus grow in the best sections of the vineyards. The harvest is delayed for a long time until the grapes have reached their maximum ripeness, but without being overripe. They have the full, concentrated aroma of each individual grape variety. The grapes are fermented and remain on the mash for 3 weeks to extract as many of the fully ripe ingredients as possible. After pressing, the young wine undergoes biological acid degradation in new French oak barrels and matures in it for three years until bottling. Nose of wild berries, blackberries, mulberries, tart wild herbs such as rosemary and eucalyptus, a little leather, at the beginning somewhat closed on the palate, but with a little air, very complex and very dense structure, a real powerhouse, very sustainable. Otros galardones obtenidos por este vino/licor Guia Peñin 2020: 91 puntos |
La bodega
Desde 2013, en que apostamos en firme por el cultivo ecológico en toda la finca elaboramos vinos 100% ecológicos. Nuestra producción media es de 60,000-80,000 botellas por año, de las cuales más de la mitad se exportan al exterior. Nuestra bodega tiene capacidad para albergar 120.000 litros de vino en depósitos de acero y cuenta con 500 barricas de madera de roble. En la zona climatizada para botellas puede haber hasta 140.000 botellas envejeciendo. Cinco añadas de vino tinto maduran bajo tierra en las barricas o en la bodega climatizada en botellas. “Calidad ante todo” continua siendo nuestra meta. Las notas de cata obtenidas por los vinos Venta d’Aubert en la guía española “Guía Peñin” y las distintas medallas de oro ganadas en varios concursos internacionales de vinos ecológicos, demuestran la consecución de calidad y del trabajo orientado hacia una meta. |